• Renata de Groot van De Groot Wonen en Slapen.
• Renata de Groot van De Groot Wonen en Slapen. Foto: Jan Timmer
advertentie

De Groot Wonen en Slapen: meedenkend woninginrichter

Zaak & Zo 545 keer gelezen

LEKKERKERK • Hoe creëer je het interieur dat helemaal aansluit bij jouw wensen? Veel mensen laten zich inspireren door woontijdschriften om vervolgens vast te lopen in een woud van mogelijkheden. Wie daar tegenaan loopt zou eens naar binnen moeten stappen bij De Groot Wonen en Slapen.

"Wij merken dat de consument vaak prima weet wat hij of zij wil, maar tegelijkertijd ook iemand nodig heeft om de wensen te stroomlijnen en elementen aan elkaar te verbinden", weet Renata de Groot, mede-eigenaar van De Groot Wonen en Slapen. "Wij zorgen er voor dat de basis klopt en helpen daar de meubels, de vloer, de verf, het behang en de gordijnen bij te vinden. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs. We komen bij je thuis om de situatie te bekijken en samen te bepalen welke richting je wilt kiezen. Een persoonlijke aanpak dus. Ook zorgen we voor stalen zodat je thuis in alle rust kunt bepalen wat je wel of niet mooi vindt. Als de richting bepaald is zijn wij in staat om elk gewenst artikel te leveren en te leggen, te plaatsen of te monteren. Daarvoor hebben we onze eigen vakmensen in dienst; betrouwbare en klantvriendelijke specialisten."

Als 'meedenkend woninginrichter' trekt De Groot Wonen en Slapen klanten uit de hele regio en zelfs ver daarbuiten. "Onze manier van werken spreekt veel mensen in alle leeftijdcategorieën aan", zegt Renata de Groot. "Ze weten dat je bij ons compleet slaagt én een nette prijs betaalt. En het allerbelangrijkste: je maakt jezelf gelukkig met een inrichting die totaal aansluit bij wat jij mooi vindt."

Zie ook: http://www.degrootwonenenslapen.nl

Dit artikel verscheen eerder in de papieren uitgave van 'Zaak & Zo'. De digitale versie is terug te vinden via: https://issuu.com/hetkontakt/docs/krimpen_zaakenzo_2017_epaper

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden