Afbeelding
advertorial

Meubelen & Meer: ‘Assortiment is eigentijds en gewild’

Zaak & Zo 1.388 keer gelezen

STOLWIJK • Meubelen & Meer doet zijn naam alle eer aan. Aan de Koolwijkseweg 2A in Stolwijk is op twee verdiepingen een breed assortiment aan banken, stoelen, tafels, kasten, maar ook verlichting en woonaccessoires te vinden.

Eigenaar Gerben de Jong typeert het aanbod als 'populair en betaalbaar'. "We mikken op een breed publiek, waarbij vooral jongeren ons steeds beter weten te vinden. Dat is niet zo gek, want ons assortiment is eigentijds en gewild. Doordat we niet op een A-locatie zitten, zijn de producten ook nog eens scherp geprijsd."

De Jong constateert tevreden dat de naamsbekendheid van zijn woonwinkel, die is gevestigd naast de Stolwijkse Hout en Doe- het Zelfhandel, steeds groter wordt. "Ik ben Meubelen en Meer twee jaar geleden begonnen en inmiddels zit de loop er goed in. We hebben in korte tijd een vaste klantenkring opgebouwd, waarbij mond-tot-mondreclame zijn werk doet."

De kracht van Meubelen en Meer zit hem in een aantal aspecten, meent de ondernemer: "Allereerst de bereikbaarheid: we zitten vlak naast de Provincialeweg N207 (Schoonhovenseweg), met voldoende -gratis- parkeergelegenheid voor de deur. De drempel om binnen te lopen en rond te kijken is laag. Daarnaast leveren we maatwerk, waarbij sommige meubels in vrijwel iedere gewenste maat en voorkeur verkrijgbaar zijn."

Voordeel is ook dat Meubelen en Meer gratis aan huis bezorgt. "We monteren de geleverde meubels en nemen eventueel de oude mee. Dat wordt gewaardeerd."

Leuk is dat Gerben de Jong vaak net even wat andere spullen op de kop weet te tikken dan de doorsnee meubelzaak. "Ook klanten die op zoek zijn naar bijzondere woonitems, moeten zeker eens binnenlopen."

Op de website http://www.meubelenenmeer.nl is een voorproefje van het assortiment te vinden. "Via deze weg verkoop ik de woonproducten door het hele land", aldus Gerben de Jong.

Dit artikel verscheen eerder in de papieren uitgave van 'Zaak & Zo'. De digitale versie van deze uitgave is terug te vinden via: https://issuu.com/hetkontakt/docs/krimpen_zaakenzo_2017_epaper

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden