Afbeelding
advertorial

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven: totaalconcept aan stoffering

Algemeen 740 keer gelezen

STOLWIJK • De herfst- en wintermaanden zijn het moment om uw huis en interieur eens een opknapbeurt te geven.

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is dan het juiste adres. En niet alleen voor het herstofferen van uw bank of eetkamerstoelen. Naast de honderden verschillende stalen meubelstof, in allerlei kleuren, stijlen en kwaliteiten, verkoopt en monteert Hans Verhoeven nu ook alles voor het stofferen van uw woning en alle raambekleding.

Liefde voor het herstofferen en het bieden van zitcomfort en kwaliteit staan bij Hans Verhoeven voorop. In zijn ruime atelier en met meer dan 40 jaar ervaring maakt hij de mooiste zitmeubelen en dit altijd precies naar de wensen van de klant.

"Voor allerlei stijlen zitmeubelen bieden wij zitcomfort op maat. Ook zijn de meeste aanpassingen geen probleem. Zo houdt de een van een hardere stoelvulling, terwijl de ander de voorkeur geeft aan een zachtere zitting", vertelt hij. "Ook voor het stofferen van een binnenschip, pleziervaartuig of caravan draaien we onze hand niet om."

In de ruime showroom is de keuze uit meubelstoffen enorm. Maar ook leder, kunstleder en speciaal vervaardigde stoffen, zoals bijvoorbeeld brandvertragend of speciaal bedoeld voor de gezondheidszorg, zijn in ruime mate verkrijgbaar.

Naast het meubelstofferen verkoopt Verhoeven sinds enkele maanden nu ook een brede collectie gordijnen, raamdecoratie en vloerbedekking. Hiermee biedt de meubelstoffeerderij de klant een totaalconcept, waardoor de (her)stoffering van de zitmeubelen en de woningstoffering op elkaar kan worden afgestemd. "De collectie is afgestemd op verschillende interieurstijlen en wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. En ook hier geldt dat alles keurig op maat wordt geleverd en gemonteerd."

Meer informatie: http://www.mshv.nl

Dit artikel verscheen eerder in de papieren uitgave van 'Zaak & Zo'. De digitale versie is terug te vinden via: https://issuu.com/hetkontakt/docs/krimpen_zaakenzo_2017_epaper

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden