Afbeelding

Ook niet-leden welkom bij keepersclinic vv Spirit

Sport 535 keer gelezen

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL • VV Spirit organiseert woensdag 4 mei (16.00-18.30 uur) een keepersclinic. Bekende en talentvolle keepers verlenen hieraan hun medewerking. Ook niet-leden van de voetbalvereniging uit Ouderkerk aan den IJssel zijn welkom.

VV Spirit is druk bezig om de keepersopleiding te verbeteren. De clinic bevat dan ook een aantal oefeningen die uit het nieuwe opleidingsplan komen. Daarin staat het goed aanleren van techniek op jonge leeftijd centraal. Op latere leeftijd wordt juist meer aandacht aan het tactische en mentale aspect van keepen gegeven. Een groep van twaalf keeperstrainers zorgt ervoor dat (bijna) iedere Spirit-keeper tweemaal in de week keeperstraining heeft.

Dankzij de samenwerking met Excelsior Rotterdam en Gladiator/Jeugdkeeper kan Spirit een aantrekkelijke clinic organiseren. Daardoor komen bekende en aanstormende talenten op het veld. Denk daarbij aan Anouk Bruens (social influencer), Pascal Kuiper (op jonge leeftijd contract bij het eerste team) en Fabian de Keijzer (eerste keeper FC Utrecht). Recent zegde ook Stijn van Gassel (eerste keeper Excelsior) zijn medewerking toe.

Deelname aan de clinic voor jongens en meisjes van 8 t/m 23 jaar is gratis, ook voor niet-leden van vv Spirit. Belangstellenden kunnen een mailtje, voorzien van naam, geboortejaar en club/team, sturen naar keepers@vvspirit.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden