Ameide - Lekkerkerk
Ameide - Lekkerkerk Foto: Gerco van Oort

Jeffrey Altheer (Lekkerkerk) viert rentree met goal

Sport 619 keer gelezen

AMEIDE • Lekkerkerk had het aan invaller Jeffrey Altheer te danken dat het met een 1-1 gelijkspel uit de strijd kwam in en tegen Ameide.

De oud-prof scoorde kort voor tijd zijn bejubelde treffer. “Het is super fijn om Jeffrey er weer bij te hebben”, gaf Lekkerkerk-trainer René Noort aan. “Hij is afgelopen week weer in training gegaan na een afwezigheid vanwege gezondheidsperikelen. Tegen Ameide kon hij maximaal een half uur meedoen. Als je dan ziet hoe belangrijk hij meteen voor ons is, klasse.”

Ameide - Lekkerkerk was in de eerste helft een gelijk opgaand duel. Na rust toonde Lekkerkerk zich licht dominant en kreeg het enkele uitstekende kansen om op voorsprong te komen. De treffer viel echter aan de overzijde van het ‘Termeise ‘kunstgras via een klutsgoal: 1-0. Lekkerkerk zette het laatste kwartier alles op alles, met als ultieme beloning de gelijkmaker van Jeffrey Altheer.