Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>GOUDasfaltloop op zondag 10 oktober.</p>

GOUDasfaltloop op zondag 10 oktober.

(Foto: Aangeleverd)

GOUDasfaltloop op zondag 10 oktober

  •   keer gelezen   Sport

GOUDERAK • Stichting GOUDasfalt en GO Sportief houden op zondagochtend 10 oktober een hardloopwedstrijd voor recreanten in de polder Veerstalblok. Sportievelingen kunnen tijdens de 5e GOUDasfaltloop kiezen uit 5 of 10 kilometer hardlopen. Ook is er een Kidsrun.


De GOUDasfaltloop is uitstekend geschikt voor beginners en ervaren lopers. Het parcours gaat grotendeels over asfaltpaden richting Gouderak. Op het Veenweidepad wordt een stukje over een schelpenpad gerend. De start (11:00 voor de 10 kilometer en 11.05 uur voor de 5 kilometer) en finish zijn op het terrein van GOUDasfalt.

Inschrijven

De voorinschrijfkosten bedragen 10,50 euro. Voorinschrijven kan tot en met 3 oktober. Geïnteresseerde lopers kunnen zich eventueel op zondagochtend 10 oktober bij de start van de loop nog na-inschrijven, tot 10:30 uur. Vooraf inschrijven voorkomt lange wachtrijen bij het uitdelen van de startnummers en kan door naar info@goudasport.nl te mailen. Het maximale aantal deelnemers is 150 personen. Na-inschrijven kost 12 euro.

Kidsrun

Daarnaast is er op 10 oktober een Kidsrun. Deze Kidsrun maakt deel uit van het Gouds Kidsruncircuit van de BSG en start rond 10:40 uur. De deelnamekosten voor kids bedragen 3 euro.

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten