Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto:

Zaalvoetbalcompetitie: nieuwe teams welkom

  •   keer gelezen   Sport

KRIMPENERWAARD • Teams kunnen zich aanmelden voor de Futsal League Krimpenerwaard. Inschrijven kan tot 31 mei; het nieuwe seizoen begint, mits de coronamaatregelen het toelaten, in september.


Maarten van Gent en Jan Timmer, de organisatoren van de Futsal League Krimpenerwaard, kijken uit naar de nieuwe competitie: “We hebben de acht teams die vorig jaar meededen gepolst of ze weer van de partij zijn. Daar werd enthousiast op gereageerd. Iedereen miste de voorbije tijd ‘de league’ en zeker ook de gezelligheid na afloop in Sportcafé De Bakwetering”, zegt Jan Timmer. “We hopen de lol en de goede sfeer onderling weer terug te brengen.” 

Iedereen vanaf 18 jaar kan zich met een team inschrijven. De wedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld in sporthal De Bakwetering te Lekkerkerk. 

Speelronden
In totaal gaat het om zo’n vijftien speelronden, verdeeld over de periode september tot en met half mei.

“Voor zo’n 250 euro ben je met je team een heel seizoen onder de pannen”, vertelt Maarten van Gent. “Dus verzamel een groep vrienden, collega’s of familieleden om je heen en meld je aan. Wacht daarmee niet te lang, want vol is vol!”

Inschrijven kan bij Jan Timmer (06-53794959/timmertekst@gmail.com)  

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier