Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• FC Perkouw - Groot-Ammers (1-1).</p>

• FC Perkouw - Groot-Ammers (1-1).

(Foto: Wijntjes Fotografie)
foto-update

Perkouw mist andermaal scorend vermogen

  •   keer gelezen   Sport

BERKENWOUDE • De tiende plaats in de derde klasse C; het is niet bepaald de ‘gedroomde tussenstand’ voor FC Perkouw, een ploeg die zich op basis van zijn voetballende kwaliteiten eigenlijk in de subtop zou moeten ophouden. 


Probleem echter voor het elftal van trainer Marc van der Zee is het scorend vermogen. Ook in de thuiswedstrijd tegen Groot-Ammers bleef het afronden van de kansen een zwak punt. Tekenend daarvoor was dat de thuisploeg alleen vanaf de stip wist te scoren: een goal van Ruben de Vries een kwartier na rust. 

Vóór de pauze was het gegroepeerd spelende Groot-Ammers uit een strafschop op 0-1 gekomen na een miscommunicatie in de defensie van Perkouw. 

Stan Folst benut de strafschop, 0-1! pic.twitter.com/j5dguyMlbR

— v.v. Groot-Ammers (@vvgrootammers) October 10, 2020

In een poging te corrigeren werd de spits van Groot-Ammers beentje gelicht en dat leverde de gasten een strafschop op. De bezoekende ploeg moest diep in de tweede helft met tien man verder na een tweede gele kaart voor één van de middenvelders.

Niemand snapt het nog, Dierk mag blijven staan, maar Abel moet eraf.. scheidsrechter die verder prima fluit maakt er nu een zooitje van.

— v.v. Groot-Ammers (@vvgrootammers) October 10, 2020
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier