Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
update

Thijs Schmidt (Ammerstol) breekt kaak na vuistslag, wedstrijd gestaakt

  •   keer gelezen   Sport

AMMERSTOL • Moordrecht-Ammerstol werd bij de stand 2-1 door de scheidsrechter gestaakt. De aanleiding was geen vechtpartij, zoals eerder is gemeld. Wel ging een speler van Moordrecht volledig door het lint.


Ammerstol-speler Michel Rozendaal werd, kort na de aansluitingstreffer van Ammerstol, geveld door een kopstoot. Thijs Schmidt sprak de dader aan op zijn daad, waarna hij knock-out geslagen werd. Schmidt, die zeker een minuut bewusteloos op het veld gelegen heeft, brak daarbij zijn kaak op twee plaatsen. Ook mist hij een tand.

Vanuit het ziekenhuis meldt hij: ,,Het was abnormaal wat er gebeurde. Er was een opstootje tussen onze verdediger Michel Rozendaal en spelers van Moordrecht. Ik wilde tussenbeide komen om te sussen. Ik zag die laffe klap in het geheel niet aankomen. Daarna werd 1-1-2 gebeld, waarop politie en ambulance verschenen. Mijn tegenstander was reeds gevlucht, maar hij zal later worden opgepakt door de politie. Ik moet echter aan mijn kaak worden geopereerd. Ik baal dus als een stekker."

Ammerstollenaar Michel Rozendaal kwam eveneens niet ongeschonden uit de strijd. Hij hield aan het incident een opgezwollen neus over. Dezelfde speler van Moordrecht, die Schmidt vol raakte, was ook in dit geval de boosdoener.

Pieter van der Laan

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier