Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Bevoc-jongens 1 kampioen (maart 2001).
• Bevoc-jongens 1 kampioen (maart 2001).

Volleybalvereniging Bevoc viert vijftigjarig bestaan

  •   keer gelezen   Sport

BENSCHOP • De Benschopse volleybalvereniging Bevoc bestaat op 3 oktober precies vijftig jaar. Deze mijlpaal wil de vereniging graag samen met zoveel mogelijk oud-leden vieren. Daarom wordt dit seizoen afgetrapt met een jubileumreceptie en -reünie op vrijdag 20 september vanaf 20.00 uur.


"Via onze huidige leden kunnen we veel oud-leden rechtstreeks benaderen", meldt Liesbeth Hoogendoorn namens Bevoc. "Maar er zijn natuurlijk altijd leden van wie het (mail)adres bij ons niet bekend is. Daarom de oproep aan iedereen met een Bevoc-verleden: wees welkom op vrijdag 20 september. Het belooft een mooie avond te worden, waarop herinneringen kunnen worden opgehaald en er kan worden bijgepraat. Wie oude foto's heeft wordt verzicht deze vooral mee te nemen."

Dorpshuis
In 1968/1969 werd in Benschop een multifunctioneel Dorpshuis gebouwd, dat ook de mogelijkheid bood om te sporten. Hoogendoorn: "Benschopse volleyballiefhebbers zagen hun kans schoon en richtten een vereniging op. Sinds 1985 traint en speelt Bevoc in sporthal De Bosrand."

De vereniging heeft volgens Hoogendoon in de afgelopen vijftig jaar het kleindorpse, gezellige karakter weten te behouden: "Logisch dat onze leden veelal Benschoppers zijn. De meeste senioren zijn zelfs al lid vanaf de mini's. Maar ook op volleyballers van buiten Benschop heeft Bevoc al jaren een grote aantrekkingskracht. Waarschijnlijk omdat sportief bezig zijn hand in hand gaat met gezelligheid. Binnen de teams, maar ook zeker in onze gezellige kantine. Ook de komende jaren zetten we ons met elkaar in om Bevoc een bruisende volleybalvereniging in een mooi dorp te laten zijn."

Wie ook wil komen volleyballen of zich wil aanmelden voor de jubileumreceptie en -reünie: http://www.bevoc.nl

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier