• De huldiging van het kampioens-topklasseteam.
• De huldiging van het kampioens-topklasseteam.

Edwin Huisman wint TCK Open

Sportt 640 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Edwin Huisman heeft het Bonn & Mees Open gewonnen bij TCK. Hij versloeg belager Mitchell Nuijen in twee sets: 7-6, 6-2.

Huisman had al eerder in het herenenkelspel 3 zijn opponenten Matthijs Malle en Daniël van Delft overtuigend opzij gezet.

Het toernooi aan de Kerkdreef in Krimpen aan den IJssel werd onder zonnige omstandigheden voltooid. Ondanks de hitte in de laatste ronden lieten weinig deelnemers verstek gaan.

Daniël van Delft zegevierde in het herenenkelspel 4 door Maxim Akimov met 7-6, 6-1 te verslaan. Jay Besters had zijn handen vol aan Glenn Nuijen en won uiteindelijk in drie sets: 6-2, 3-6, 6-0. Vincent Molenaar kreeg de eerste prijs in heren 6-poule. Hij liep in de finale over Timo Kiel heen: 6-1, 6-2.

Tijdens het toernooi werd het topklasseteam van TCK gehuldigd door voorzitter Karin de Vries. Drie nationale titels achter elkaar is een unicum. Daarom werd er luid geapplaudisseerd voor Bart van den Berg, Thorsten Sollie, Yoeri Ertner, Wilco Geenen, Rob van den Berg en Luuk van Eeuwen.

TC Bergambacht
Ook op de tennisbanen van TC Bergambacht werd volop strijd geleverd in een sportieve, gezellige sfeer. Het ging in het door makelaardij Van Egmond gesponsorde toernooi louter om dubbelspelen.

In het herendubbel 5 gingen de als eersten geplaatste Marco de Bruyn en Robert Hordijk ten onder tegen Michael Perry en Erik Wouden: 6-1, 6-3.

In het gemengd dubbel 4 wonnen Milo en Charlie ter Reegen met tweemaal 6-4 van Dennie Limpens en Manon van Schaik.

Pieter van der Laan

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden