Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Het nieuwe bestuur van MHC Krimpen.
• Het nieuwe bestuur van MHC Krimpen.

Nieuw bestuur MHC Krimpen zet in op groei

  •   339 keer gelezen   Sport

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Tijdens de woensdag gehouden algemene ledenvergadering is een geheel nieuw bestuur gekozen bij Mixed Hockey Club Krimpen. De focus van dit bestuur ligt voornamelijk op groei van het aantal leden van de club.

Eind vorig jaar stopte de vorige voorzitter Taco den Bandt, nadat zijn termijn erop zat. Mariette Bac-Engels nam tijdelijk zijn functie waar, naast haar taken als penningmeester. Ondertussen werd invulling van een compleet nieuw bestuur gezocht.

Het nieuwe bestuur bestaat uit twee ervaren bestuurders, die eerder ook al een bestuursfunctie hadden: Johan Buijs als voorzitter en Eric Fossen als penningmeester en vice-voorzitter. Daarnaast zijn twee spelers uit Heren 1 -Jeroen Vermeulen en Martijn Hofwegen- verantwoordelijk voor de technische zaken. Met Saskia Heitman als secretaris is het bestuur compleet.

"Onze focus ligt nu op de vele vrijwilligers binnen de club", stelt de kersverse voorzitter Buijs. "Zij houden de vereniging draaiend. Daarom zullen wij snel een vrijwilligersavond organiseren om deze groep in het zonnetje te zetten en om te kijken of we de samenwerking nog verder kunnen verbeteren."

Penningmeester Eric Fossen vult aan: "We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan een organogram, waarin alle commissies gekoppeld worden aan bestuursleden. Zo kan er duidelijker en sneller worden gecommuniceerd tussen bestuur en vrijwilligers. Ook de communicatie naar de leden toe zal verbeterd worden. Dit alles met als doel om MHC Krimpen weer te laten groeien naar een club met veel leden uit de gehele Krimpenerwaard, waarbij hockey en spelplezier hoog in het vaandel staan."

MHC Krimpen heeft momenteel zes senioren- en 24 juniorenteams. Voorzitter Buijs: "Bij onze jeugdteams worden de nodige kampioenschappen bij elkaar gespeeld. Ook de veteranen hebben met nog vier wedstrijden voor de boeg het kampioenschap al binnen. Hiermee is MHCK een club waar hockey op een hoog niveau gespeeld kan worden, maar waar ook plek is voor gezelligheid."

Robert van der Hek, Robert van der Hek,
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }