Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: John Wijntjes

AV MTK organiseert weer een Snertloop

  •   572 keer gelezen   Sport

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Atletiekvereniging MTK houdt op de eerste zondag van het nieuwe jaar de Snertloop. Er kan worden gekozen voor de 5 en 10 kilometer of de halve marathon.

De Snertloop is uitgegroeid tot een traditie. Voor veel deelnemers past het ook uitstekend in hun marathonvoorbereiding. Welke afstand je ook loopt, na afloop wacht er een kom snert.

Er gelden de volgende leeftijdslimieten: de 5 kilometer is vanaf 12 jaar, de 10 km vanaf 16 jaar en de halve marathon vanaf 18 jaar. Om 10.00 uur is de na-inschrijving en het ophalen van de startnummers, gevolgd door de start van de halve harathon (11.00 uur), de 10 kilometer (11.05 uur) en 5 kilometer (11.10 uur). Om 12.00 uur wordt het snertbuffet geopend en om 13.30 uur is de prijsuitreiking. Alle informatie: http://www.av-mtk.nl

Overigens heeft de Krimpense hardloopvereniging voor 2019 weer nieuwe wedstrijdsponsors gevonden. Het betreft Koos Rook Financiele Diensten en de RegioBank. 'Dankzij deze bedrijven kunnen we onze wedstrijdlopen verder professionaliseren", stelt Rico Slot, lid van de wedstrijdcommissie. 

"Voor ons betekent deze samenwerking dat we verder kunnen op de ingeslagen weg, ofwel het voor een uniek lage prijs aanbieden van mooie hardloopevenementen. Voor slechts 7,50 euro bij voorinschrijving organiseren wij een wedstrijd met elektronische tijdsregistratie, een medaille voor elke deelnemer en een kop verse snert na afloop. Dat kan dankzij genoemde hoofdsponsors én onze andere gulle geldschieters."

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK