Afbeelding
Foto: John Wijntjes

AV MTK organiseert weer een Snertloop

Sport 874 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Atletiekvereniging MTK houdt op de eerste zondag van het nieuwe jaar de Snertloop. Er kan worden gekozen voor de 5 en 10 kilometer of de halve marathon.

De Snertloop is uitgegroeid tot een traditie. Voor veel deelnemers past het ook uitstekend in hun marathonvoorbereiding. Welke afstand je ook loopt, na afloop wacht er een kom snert.

Er gelden de volgende leeftijdslimieten: de 5 kilometer is vanaf 12 jaar, de 10 km vanaf 16 jaar en de halve marathon vanaf 18 jaar. Om 10.00 uur is de na-inschrijving en het ophalen van de startnummers, gevolgd door de start van de halve harathon (11.00 uur), de 10 kilometer (11.05 uur) en 5 kilometer (11.10 uur). Om 12.00 uur wordt het snertbuffet geopend en om 13.30 uur is de prijsuitreiking. Alle informatie: http://www.av-mtk.nl

Overigens heeft de Krimpense hardloopvereniging voor 2019 weer nieuwe wedstrijdsponsors gevonden. Het betreft Koos Rook Financiele Diensten en de RegioBank. 'Dankzij deze bedrijven kunnen we onze wedstrijdlopen verder professionaliseren", stelt Rico Slot, lid van de wedstrijdcommissie. 

"Voor ons betekent deze samenwerking dat we verder kunnen op de ingeslagen weg, ofwel het voor een uniek lage prijs aanbieden van mooie hardloopevenementen. Voor slechts 7,50 euro bij voorinschrijving organiseren wij een wedstrijd met elektronische tijdsregistratie, een medaille voor elke deelnemer en een kop verse snert na afloop. Dat kan dankzij genoemde hoofdsponsors én onze andere gulle geldschieters."

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden