Succesvol weekend MHC Krimpen

Sport 474 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Heren 1 van MHC Krimpen wist met 1-2 te winnen in Naaldwijk. De Krimpense hockeydames konden thuis een 5-1 overwinning bij schrijven.

Dames 1 stond na een goede eerste helft met 1-0 voor tegen HC IJssel uit Nieuwerkerk.

De tweede helft was slordig, met paniekhockey tot gevolg. De kansen die er waren werden echter benut. Voor Krimpen scoorden Beau van der Heijden, Romy Brugman (beiden twee keer) en Floortje Buijs. De dames staan nu eerste in deze spannende poule.

Heren 1 begon uit bij koploper Westland sterk en georganiseerd en wist na een kleine twintig minuten via Martijn Hofwegen te scoren uit een strafcorner.

Lang konden de gasten zonder echt in de problemen te komen de voorsprong behouden, maar na de gelijkmaker van Westland wisselde de thuisploeg even voor het einde de keeper voor een extra veldspeler om zo vol voor de winst te gaan.

Dit pakte voor hen verkeerd uit. Na een goede actie op het middenveld stuurde aanvoerder Jeroen Vermeulen Jamil Abraham richting open goal: 1-2.