Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Het recreantenteam van Thor.
• Het recreantenteam van Thor. (Foto: wijntjesfotografie.nl)

Thor-volleybalrecreanten zoeken versterking

  •   309 keer gelezen   Sport

BERGAMBACHT • Lekker een balletje slaan, zonder de verplichting van het spelen van competitiewedstrijden. Dat is de opzet van de recreantenteam van volleybalvereniging Thor Bergambacht.

En dat gaat iedere dinsdagavond in sporthal De Waard naar wens, vindt Peter van Scheijndel, een van de enthousiaste recreanten. "We doen eerst een warming-up en spelen dan onderling vier sets. De uitslag doet er niet toe, zij het dat het er soms op een leuke manier best fanatiek aan toegaat."

Probleem is echter het aantal spelers. In principe telt het recreantenteam een kleine tien leden, maar die komen niet altijd opdagen. "Je hebt ook wel eens een andere verplichting", weet Peter. "Werk, een verjaardag of noem maar op. Ook blessures gaan aan ons uiteraard niet voorbij."

Kortom, de recreanten kunnen eigenlijk best versterking gebruiken. Peter: "We zoeken volleyballers die het leuk vinden om onderling een potje te spelen. Leeftijd maakt niet uit en ook volleybalervaring niet, al is het wel handig om een beetje balgevoel te hebben."

Peter zelf kan er zijn ei in kwijt. "Het geeft me een voldaan gevoel als ik lekker kan bewegen", zegt de inwoner van Bergambacht, die ook fanatiek fietst en wandelt. "Naast gezamenlijk volleyballen, praten we iedere dinsdagavond lekker bij en hebben we op vaste momenten in het jaar -rond Kerst en de zomervakantie- een borrel."

Wat Peter betreft komen belangstellenden eens een kijkje nemen: "We komen iedere dinsdagavond vanaf 20.30 uur bij elkaar. De eerste paar keer kan men vrijblijvend meetrainen."

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Peter: 06-30727850.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK