Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Zonovergoten finales waardige afsluiting 'Krimpenerwaard Jeugd Masters'

  •   368 keer gelezen   Sport

KRIMPENERWAARD • Een zonovergoten finaledag was het passende sluitstuk van de reeks geslaagde open jeugd-tennistoernooien, die dit seizoen in de Krimpenerwaard zijn gespeeld.

De deelnemers aan ten minste drie van de vier toernooien konden punten verzamelen en zich op die manier kwalificeren voor het finaletoernooi, dat zondag werd gespeeld.

Het tennispark van ATC 't Veldje in Ammerstol was voor deze gelegenheid afgeladen met toeschouwers.

Deelnemers van de tennisverenigingen uit Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Krimpen aan den IJssel en Ammerstol streden om de titels.

De prijsuitreiking werd verricht door wethouder Lavinja Sleeuwenhoek, die vervolgens ook de trekking voor de loterij voor haar rekening nam.

Uitslagen: groen enkel: 1. Mika Ferdinandus, 2. Fabian Anspach; groen dubbel: 1. Alex Anspach en Fabian Anspach, 2. Minke van Kasteel en Rens van Huet; jongens enkel t/m 12: 1. Timo van Leijenhorst, 2. Hugo Pijnenborg; jongens dubbel t/m 14: 1. Ilan Boon en Jens Terlouw, 2. Hugo Pijnenborg en Lucas Odding; meisjes enkel t/m 14: 1. Madelief van Dijken, 2. Senna van Wattum; jongens enkel t/m 14: 1. Olaf Visser, 2. Stan van Vliet.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK