Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: wijntjesfotografie.nl

FC Perkouw brengt Dilettant eerste verlies toe

  •   keer gelezen   Sport

BERKENWOUDE/KRIMPEN AAN DE LEK • FC Perkouw won zaterdag verdiend met 3-1 van Dilettant, dat het als debutant uitstekend doet in de derde klasse. Woensdagavond kunnen de Krimpenaren in eigen huis de eerste periodetitel winnen, als zij de gestaakte wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam bij een voordelige stand van 2-0 winnend afsluiten.


De thuisploeg zette Dilettant onder toeziend oog van veel publiek vast op eigen helft en na goed doorzetten van Pieterjan Geneugelijk scoorde Ruben de Vries de openingstreffer.

Na rust kwamen de gasten via Sven Schilders langszij. Beide ploegen namen geen genoegen met een punt. Dilettant, dat met vier aanvallers ging spelen, gaf daarbij veel ruimte weg. Door goals van Elgar Mudde en Christian Schrader bleven de drie punten in Berkenwoude.

"Deze wedstrijd maakt duidelijk, dat wij met de achtste plaats te laag op de ranglijst staan," merkte Perkouw-trainer Harm Spijker op.

"Dit is pas onze eerste nederlaag," aldus Dilettant-trainer Richard Mank. "Het moest een keer gebeuren. Voor ons is woensdag nu belangrijker."

Zie voor alle uitslagen, standen en het programma: http://www.regio-voetbal.nl

Wim Kroone

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier