• Sopraan Francis van Broekhuizen
• Sopraan Francis van Broekhuizen

Het doek van Theater Concordia gaat weer open!

Algemeen 243 keer gelezen

HAASTRECHT • Vanaf zondag 30 januari kunnen liefhebbers van theater en muziek weer terecht in Theater Concordia in Haastrecht. 

Helaas kunnen nog niet alle voorstellingen doorgaan in verband met de coronamaatregelen; voor het laatste nieuws kan een kijkje worden genomen op de website

Country Café
Op zondag 30 januari is vanaf 14:30 uur het Country Café Concordia met een gastoptreden van Wim Pols. Op donderdag 3 februari staat het Repair Café op het programma, waarbij ook de Historische Vereniging van de partij is.

Op zondag 6 februari om 15:00 laten de The Red Strats met hun ‘Cliff Richard’-geluid de muziek uit de sixties tot in detail herleven. Zondag 13 februari staat het Verhalen Café gepland om 15:00 uur.

Francis van Broekhuizen
Sopraan Francis van Broekhuizen treedt op 19 februari maar liefst twee keer op en daardoor komen er nog extra kaarten vrij. Het eerste optreden is om 18.30 uur en het tweede om 20.15 uur.

Op 24 februari staat de Film ‘Druk’ op het programma. Deze begint wat eerder, om 19.30 uur. Op 20 februari komen de Cosy Rockers een muzikale middag verzorgen.

Vooruitkijkend naar maart staat het altijd verrassende Cameretten weer op het programma.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden