• Schoonhoven - Ameide (1-2).
• Schoonhoven - Ameide (1-2). Foto: Gerco van Oort

Schoonhoven in slotfase onderuit

Sport 383 keer gelezen

SCHOONHOVEN • schoonhoven verloor in eigen huis in een duel, dat op een gelijkspel afstevende, met 1-2 van Ameide.

De gasten waren in het eerste half uur de bovenliggende partij en namen via René van Middelkoop de leiding. Schoonhoven-doelman Robin Schiedon behoedde met fraaie reddingen zijn team voor een grotere achterstand. Vlak voor rust scoorde Mark Kruiper de gelijkmaker.

In de tweede helft zakte het tempo en kregen beide ploegen weinig kansen. Na eEn slechte uittrap van Schiedon verschenen plots drie Ameidenaren voor het Schoonhovense verdedigingsblok. Roel de Kruijk kreeg alle ruimte om de winnende treffer te maken.

,,Echt alles zit tegen,” verzuchtte Schoonhoven-trainer Raymond van der Kort na afloop. ,,Mijn ploeg, die zes basisspelers mist, werkt hard, maar ziet zich niet beloond. De gelukkigste heeft vandaag gewonnen.”