Afbeelding
Foto: via Facebook

Dierenopvangcentrum Krimpen gaat zes maanden dicht

Algemeen 2.244 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel gaat vanaf 8 november voor zes maanden dicht. De medewerkers kunnen dan bijspringen op andere (drukke) opvanglocaties van de Dierenbescherming.

‘Leuk vinden we het niet, maar we hebben de laatste tijd maar weinig dieren in de opvang en bij andere opvangcentra van de Dierenbescherming in de regio komen ze handen tekort. In goed overleg bieden onze vrijwilligers tijdelijk de helpende hand op die plekken waar dat het hardst nodig is’, laat het Krimpense dierenopvangcentrum via Facebook weten.

Overbrengen
Eerste prioriteit is en blijft de opvang van en zorg voor dieren waarvoor dat nodig is: ‘Die komt door deze tijdelijke sluiting niet in het geding. De dieren die nu nog in ons dierenopvangcentrum verblijven worden na 8 november overgebracht naar andere opvangcentra van de Dierenbescherming in de regio. We zoeken voor de nu nog aanwezige 22 katten een goed thuis. Gevonden dieren gaan vanaf nu ook naar omliggende opvangcentra, zoals Dierenopvangcentrum Gouda’.

 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden