Afbeelding

Krimpense huishoudens krijgen coronavoucher van 25 euro

Algemeen 2.721 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Alle Krimpense huishoudens ontvangen vanaf 4 november de ‘Coronavoucher Krimpen’ ter waarde van 25 euro. 

“De coronatijd heeft veel van Krimpense organisaties gevraagd”, licht burgemeester Martijn Vroom de achtergrond van de coronavoucher toe. “We zijn heel blij dat er op dit moment weer meer mogelijk is. De gemeente Krimpen aan den IJssel wil daarom graag juist nu iets extra’s doen voor de Krimpense samenleving. Alle Krimpense huishoudens ontvangen daarom vanaf 4 november de Coronavoucher Krimpen ter waarde van 25 euro.”

Lockdown
De huishoudens kunnen de coronavoucher tot en met 31 december 2021 besteden bij Krimpense ondernemers, die hun deuren moesten sluiten tijdens de lockdown. Vroom: “Ook bij maatschappelijke instellingen en kerken kan de voucher als donatie worden ingeleverd. Zo is de Coronavoucher Krimpen een financieel steuntje in de rug voor organisaties en inwoners van onze gemeente.”

Organisaties kunnen zich tussen 19 en 31 oktober aanmelden voor de actie Coronavoucher Krimpen via coronavoucherkrimpen.nl/aanmelden

Vroom: “Alle aanvragen worden beoordeeld. De organisaties die voor deze actie in aanmerking komen ontvangen een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunnen zij inloggen op een website om zo de ontvangen vouchers gelijk na inname te deactiveren en te verzilveren.” 

De website gaat op dinsdag 19 oktober online.

Promotie
Vroom tot besluit: “Alle deelnemende organisaties komen op www.coronavoucherkrimpen.nl te staan. Zo zien alle inwoners welke organisaties meedoen aan de actie. Verder ontvangen de deelnemende organisaties verschillende promotiematerialen om te laten zien dat inwoners bij hen de Coronavoucher Krimpen kunnen inleveren. Ofwel, help elkaar: geef lokaal met de Coronavoucher Krimpen!”

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 8 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 10 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden