• De nieuwste mode én een lach op de catwalk.
• De nieuwste mode én een lach op de catwalk. Foto: Wijntjes Fotografie

WMW Dames- en Herenmode scoort met modeshow

Zakelijk 673 keer gelezen

LEKKERKERK  • De ‘o’s en ah’s’ waren niet van de lucht tijdens de drukbezochte modeshow, die WMW Dames- en Herenmode donderdagavond organiseerde in winkelcentrum Raadhuisplein te Lekkerkerk. 

De bezoekers zagen liefst negentien verschillende modellen in de leeftijd van 11 tot 72 op de catwalk gloriëren in de mooiste items uit de herfst- en wintercollectie van WMW. 

De schoenen van de modellen tijdens de show zijn te koop bij De Vries Schoenen en de sieraden bij Het Pandje. Ook diverse andere Lekkerkerkse ondernemers droegen bij aan het succes van de modeshow. Zo werden de petitfours geschonken door Bakkerij Kroeze en de stukjes kaas tijdens de pauze door Kaasboerderij Speksnijder, die zelfs twee heren had afgevaardigd als model tijdens de show. 

Licht, muziek en podium werden verzorgd door Music &Moor en de make-up door Sandra Snoeij. Bas Witvliet leverde de zitmeubelen. Daarnaast waren er bijdragen van Expert Mudde, De Groot drogisterij, Coop Lekkerkerk, Regiobank Zuyderleven en Van der Graaf Bloemen. 

Aan het eind van de show was er voor iedereen een goodiebag. Wekenlang waren de deelnemers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard bezig geweest om de 200 stuks op tijd klaar te krijgen.

En last but not least werd de modeshow mede mogelijk gemaakt door de onovertroffen inzet van de medewerkers van WMW. De conclusie na afloop: absoluut voor herhaling vatbaar!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De onthulling van het herdenkingsbord.
Burgemeester onthult herdenkingsbord oorlogsslachtoffers Schoonhoven Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
(Tijdelijke) opvang 20 statushouders in Hotel De Witte Brug Lekkerkerk Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Krimpense steun voor fatbike-uitsluiting bij verkeersexamen Nieuws 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden