Benauwde zege Haastrecht op buurman SPV’81

Sport 279 keer gelezen

HAASTRECHT • Koploper Haastrecht boekte een nipte 2-1 zege op het Polsbroekse SPV’81 dat door een goal van Sander Koolwijk op voorsprong kwam.

De ervaren Rogier Schröder, die in elke competitiewedstrijd tot nu toe scoorde, schoot de gelijkmaker tegen de touwen. SPV’81 drong aan en forceerde vlak voor rust een strafschop, die Haastrecht-doelman Rob de Wit stopte.

,,In de rust heb ik het een en nader omgezet,” vertelde Marco Versloot, die meer inzet verwachtte van zijn spelers. ,,Job Vloedgraven maakte de 2-1 en gezien het aantal kansen hadden we de wedstrijd kunnen beslissen. Nu bleef het spannend tot het einde. In de slotfase werd nog een goal van SPV’81 wegens buitenspel door de scheidsrechter, die het zelf constateerde, terecht afgekeurd.”