Stolwijk geeft niks weg tegen SPV’81 (3-0)

Sport 352 keer gelezen

STOLWIJK • Zaterdagvierdeklasser Stolwijk won met 3-0 van het Polsbroekse SPV’81.

Het grootste deel van de wedstrijd was de thuisclub de bovenliggende partij. De gasten kregen nauwelijks kansen, maar waren defensief bij de les. Vlak voor rust kopte Frank van Dijk de bal na een hoekschop tegen de touwen.

In de tweede helft had SPV-trainer René Eyra wat omzettingen gedaan, maar dat leidde niet tot kansen. Al snel werd Stolker Simon Bos alleen voor de keeper gezet. Hij was niet zelfzuchtig, maar legde de bal terug op Nick Deelen, die de marge op twee bracht. Joost van Niekerk strafte in de slotfase een Polsbroekse fout doeltreffend af.

Dave Koolwijk en Job Bogaard zagen geen kans om in de slotfase de eer te redden voor SPV’81.