Uitagenda Krimpen aan den IJssel.
Uitagenda Krimpen aan den IJssel. Foto: Aangeleverd

Nieuwe website voor sport en cultuur in Krimpen aan den IJssel

Algemeen 299 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Wethouder Coen Derickx heeft op zaterdag 11 september officieel de Uitagenda Krimpen gelanceerd tijdens de opening van het culturele seizoen in de Tuyter. Een jaar na dato waarop de vernieuwde website online ging, maar te maken kreeg met geannuleerde activiteiten, wordt de website weer flink gevuld met activiteiten en vindt deze maand een grootschalige promotiecampagne plaats.

Op de website is een compleet overzicht te vinden van sportieve -en culturele activiteiten voor jong en oud die plaatsvinden in Krimpen aan den IJssel; theater, film, muziek, beeldende kunst, lezingen, sportevenementen, belangrijke sportwedstrijden, clinics, workshops, open lessen en nog veel meer. Tevens geeft de vernieuwde website een overzicht van de locaties met handige weetjes waar deze evenementen plaatsvinden. Daarnaast hebben de deelnemende sport en culturele organisaties allemaal een eigen info pagina waar je meer te weten kunt komen over hun aanbod. Tickets zijn meteen te reserveren via de ticketknop (cultuur) en ik doe mee knop (sport). Op zoek naar een specifiek cultureel en/ of sportactiviteit? In de agenda zoek je gemakkelijk op genre of datum. Neem snel een kijkje op www.uitagendakrimpen.nl en volg www.facebook.com/uitagendakrimpen en Instagram (@uitagendakrimpen).

Activiteit aanmelden
De Uitagenda Krimpen is in beheer van Stichting Synerkri en wordt bijgehouden in samenwerking cultuurorganisaties en sportorganisaties uit Krimpen. De website is gemaakt in opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel en vloeit voort uit de Cultuurnota en Lokaal Sportakkoord. De inmiddels 32 samenwerkende partners hebben een account waarmee zij hun eigen activiteiten kunnen beheren. Zonder account kunnen alle bezoekers van de website eigen activiteiten aanmelden onder de pagina ‘activiteit aanmelden’. Aangemelde activiteitenformulieren worden door Stichting Synerkri nagekeken alvorens de activiteit op de website wordt geplaatst.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van een account of met andere vragen contact op via mariska@synerkri.nl of rubenb@synerkri.nl of vul het contactformulier in op de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 9 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 11 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 12 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden