• Isa Hartmans overhandigt een cheque van 2.686,80 euro aan Marion van Wijngaarden, ambassadeur van CliniClowns.
• Isa Hartmans overhandigt een cheque van 2.686,80 euro aan Marion van Wijngaarden, ambassadeur van CliniClowns. Foto: Herman Visser

Actie Krimpense Isa Hartmans voor CliniClowns levert ruim 2.600 euro op

Algemeen 343 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • De actie van de 9-jarige Isa Hartmans uit Krimpen aan de Lek voor Stichting CliniClowns heeft maar liefst 2686,80 opgebracht. Vrijdag overhandigde zij een symbolische cheque aan ambassadeur Marion van Wijngaarden.

Isa organiseerde op zaterdag 24 april een wandeltocht rond haar woonplaats om zoveel mogelijk geld op te halen voor CliniClowns. Ze zag de clowns van de stichting in actie toen zij een dagje meeliep op de ZMLK school waar haar moeder werkt. “Dat vond ik zo leuk dat ik daar graag geld voor in wilde zamelen”, vertelde ze in Het Kontakt. 

Knuffels
Isa wilde 150 euro ophalen, maar had dat bedrag al vrij snel bij elkaar. Met de verkoop van knuffels en donaties van mensen uit het dorp wist zij nóg meer geld op te halen.  

Van Wijngaarden laat weten dat Stichting Cliniclowns ‘supertrots’ is op Isa. De ambassadeur vond het bijzonder dat zij op jonge leeftijd zo’n mooie actie had opgezet. “Wellicht is de wandeling voor herhaling vatbaar.”   

Zij verklaarde dat alle acties, klein of groot, belangrijk zijn voor CliniClowns. “Want met de opbrengsten maken we het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen momenten van afleiding en plezier kan bieden.” 

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden