• Leden van de Temperature Crew.
• Leden van de Temperature Crew. Foto: aangeleverd

De Temperature Crew draait op Koningsdag

Algemeen 576 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • In samenwerking met RTV Krimpenerwaard verzorgt de Temperature Crew op Koningsdag een speciale muziekmiddag op radio, tv en internet. 

Tijdens de vijf uur durende live uitzending draaien de leden van de Temperature Crew - Kevin van Es, Evert de Reus, Patrick Stuijt, Tijmen Zaal en Xander de Ruiter - op de kanalen van RTV Krimpenerwaard muziek uit verschillende genres en voor verschillende leeftijden.

“Na het succes van Oud en Nieuw vonden wij dat er tijdens Koningsdag ook weer een feestje georganiseerd mocht worden”, laat Tijmen Zaal weten. “Helaas zitten we nog steeds in een lockdown, dus zijn we weer samen met RTV Krimpenerwaard om de tafel gaan zitten om opnieuw een live evenement mogelijk te maken. Wij hebben er erg veel zin in!”

Live
Naast de vijf DJ’s zijn er ook twee gastartiesten uitgenodigd: Maud Weijtens en Maurice van Kersbergen. Zij zullen beide een aantal nummers live zingen. Ook dit keer is het voor luisteraars mogelijk om verzoeknummers in te dienen. De uitzending op RTV Krimpenerwaard begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Verzoeknummers kunnen ingediend worden via de Facebookpagina van Temperature Crew of via Instagram (@temperature_crew).

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden