Afbeelding
Foto:

Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik zoekt deze week:

Algemeen 202 keer gelezen

LOPIK • Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik, met meer dan 150 ‘vacatures’ bij circa 50 verschillende organisaties, vraagt deze week extra aandacht voor de volgende vrijwilligerstaken:

De H. Jacobus 3eenheidparochie Cabauw-Lopik-Polsbroek zoekt een tuinvrijwilliger voor versterking van de tuinploeg (om de week op woensdagmorgen) en een koster. Er is wekelijks op zaterdagavond een dienst om 18.30 uur. Op dit moment zijn er vier kosters, die om de vier weken dienst hebben. De parochie zoekt een nieuwe vrijwilliger, die eens in de vier weken koster wil zijn.

Stichting Plaatselijk Overleg Gehandicapten zoekt een bestuurslid/notulist. De taak omvat ondersteuning van de overige bestuursleden, vooral met betrekking tot PR en publiciteit. En het tijdelijk vervangen van de secretaris/notuliste. Het gaat voornamelijk om contact houden met de (plaatselijke) pers en (tijdelijk) notulen maken.

Stichting Pulse zoekt met spoed chauffeurs, die met de Pulse Pendel willen rijden (vervoer van ouderen). Deze vacature betreft verschillende dagen/dagdelen.

Zie voor meer informatie: www.vwijl.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden