Afbeelding

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval in Lopik, in bijzonder bestuurder landbouwvoertuig

112 14.662 keer gelezen

LOPIK • Politie Utrecht is dringend op zoek naar getuigen van een ongeval met dodelijke afloop op woensdag 10 februari in Lopik. Mogelijk dat vooral de bestuurder van een landbouwvoertuig belangrijke informatie kan verschaffen.

Twee vrouwen van 39 en 40 jaar uit Lopik liepen woensdag 10 februari rond 19.40 uur een blokje om. Op het fietspad/parallelweg langs de M.A. Reinaldaweg (N210) in de richting van Lopik, werd één van de vrouwen van achteren aangereden door een zwarte auto. Ze raakte hierbij ernstig gewond en overleed later in het ziekenhuis. 

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeluk. In het bijzonder wil de politie in contact komen met de bestuurder van een landbouwvoertuig dat de vrouwen kort voor de aanrijding passeerde.

Belangrijke getuige
Om meer te weten te komen over wat vooraf ging aan dit verkeersongeval, zoekt de politie getuigen die de zwarte auto hebben zien rijden. Opvallend aan de auto was, dat de achterklep geopend was en dat er planken/balkjes uit de achterbak van de auto staken.

Kort voor het ongeluk reed een landbouwvoertuig langs de wandelende vrouwen. De politie wil heel graag in contact komen met de bestuurder van dit voertuig.

Tips?
Bent u de bestuurder van het landbouwvoertuig? Of weet u wie dat zou kunnen zijn? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844. Of anoniem via M-Online of 0900-7000. Was u zelf in de buurt van het benzinestation op de M.A. Reinaldaweg en heeft u tussen 19.30-19.45 uur de zwarte wagen zien rijden of heeft u camerabeelden van het voertuig? Meld dit dan alstublieft.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden