Afbeelding
Foto: Stockfoto

DCV verkoopt kerstbomen om clubkas te spekken

Algemeen 543 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Om de clubkas aan te vullen is de Krimpense voetbalvereniging DCV begonnen met de verkoop van kerstbomen. 

De afgelopen weken kon iedereen via WhatsApp of de website van DCV een bestelling plaatsen. “Aankomende zondag kunnen klanten hun kerstboom ophalen of bezorgen wij ‘m thuis”, vertelt Marjolein Hogendoorn. “Naast alle bestelde kerstbomen hebben we nog zo’n dertig kerstbomen staan die we los gaan verkopen. Vanwege corona is het niet mogelijk een verkoping te houden, dus werken we op afspraak. Wie interesse heeft, kan een appje sturen naar: 06-14283902.” 

Schotland
Door hun aanschaf steunen de kopers van een kerstboom indirect DCV. Hogendoorn legt uit: “Een kerstboom kost 32,50 euro. Van dat bedrag gaat 12,50 euro rechtstreeks naar onze club. Het gaat om Nordmann kerstbomen van tussen de 1.50 en 1.90 meter hoog: naaldvast en zonder kluit. Die worden op bestelling in Schotland gekapt. Voor elke kerstboom planten ze er één terug.”

Het is voor het eerst dat DCV kerstbomen verkoopt. Het aantal bestellingen valt wat tegen, zo moet Hogendoorn bekennen. Zeker gezien de publiciteit die er aan de actie is gegeven. “We hebben vlaggen en spandoelen opgehangen en ruim duizend flyers verspreid hier in de buurt. Dan hoop je op een mooi resultaat. Misschien zijn we wat te vroeg. Daar komt bij dat klanten toch graag eerst de boom willen zien voordat ze ‘m kopen. Het zou fijn zijn als we die dertig laatste bomen nog weten te verkopen.” 

www.dcvkrimpen.nl/kerst

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden