Afbeelding

Ook het Artotheater gaat weer open

Algemeen 290 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Het Artotheater opent voor het eerst sinds corona weer haar deuren.

“Heel voorzichtig en met inachtneming van de voorschriften van het RIVM”, zegt publiciteitmedewerkster Petra Mathlener. “We hebben een nieuw ventilatiesysteem, bezoekers zitten op de voorgeschreven 1,5 meter afstand en krijgen hun plaats toegewezen. Voor alle informatie verwijzen wij belangstellenden graag naar onze website, onder het kopje 'Over het Artotheater/coronamaatregelen'.

Film
Donderdag 17 september is in het karakteristieke Schoonhovense theater Parasite te zien, een film van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho.

Mathlener: “In deze fantastische zwarte komedie en thriller tegelijk komt een werkloos gezin uit een achterstandsbuurt in contact met de rijke familie Park. Dat is het begin van een reeks merkwaardige ontwikkelingen Parasite kreeg oscars voor beste film en beste regisseur.”

Aanvang 20.15 uur.

Cabaret
Zaterdag 19 september, aanvang 19.30 én 21.30 uur, is er cabaret van Peter van Ewijk.

Mathlener: “Hij won met het Vlaams-Nederlandse cabaretduo Lankmoed de publieksprijs Cameretten. Contact is zijn allereerste solo-voorstelling.” 

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het theater (www.artotheater.nl), waar bezoekers de keuze hebben tussen duo- en enkelplaatsen, en bij Provence, aan de Haven 63. Er is geen losse kaartverkoop aan de kassa.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden