• Supermarktmanager Stephan Neven bij de verse sushi.
• Supermarktmanager Stephan Neven bij de verse sushi. Foto: aangeleverd

Vernieuwde Albert Heijn in Schoonhoven geopend

Algemeen 1.573 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Supermarktmanager Stephan Neven en zijn team openden woensdagochtend de deuren van hun vernieuwde Albert Heijn in Schoonhoven. Met z’n allen knipten ze het lint door. 

De supermarkt aan de Cellebroedersstraat in Schoonhoven heeft het nieuwste winkelconcept van de Zaanse grootgrutter. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen én nu ook dagelijks verse sushi. Naast een kleine Gall & Gall, heeft de winkel nu de nieuwste technische snufjes en afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa’s.

“Onze supermarkt is prachtig geworden”, vertelt Neven. “Klanten zijn verrast over de nieuwe inrichting en de variatie van ons versaanbod én ons houdbaar assortiment. We willen onze klanten nog meer inspireren om lekker en gezond te eten, met veel verse producten en met verschillende smaken. Medewerkers staan klaar om te adviseren, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.”

Vers
Bij binnenkomst kom de klant op de groente- en fruitafdeling. Met dry misting, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Er zijn diverse soorten snoepgroenten die je zelf kunt scheppen én nu ook verse sushi. Het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd. Er zijn - naast brood - taarten, gebakjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, verse noten, salades en andere borrelhapjes. 

Het aantal zelfscankassa’s is in de vernieuwde winkel uitgebreid van acht naar twaalf. “Hiermee gaat het afrekenen nog sneller”, zegt Neven. “Ook hangen overal grote beeldschermen met informatie over seizoensproducten en verrassende recepten. En met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.”

Albert Heijn Schoonhoven is open van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden