• Bij de QuaWonen-camper stonden buurtbeheerders klaar voor een praatje.
• Bij de QuaWonen-camper stonden buurtbeheerders klaar voor een praatje. Foto: aangeleverd

Synerkri en QuaWonen 'on tour' door Krimpen

Algemeen 337 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • QuaWonen en Synerkri zorgden maandag voor wat vertier in de Bloemenbuurt in Krimpen aan den IJssel.

Onder leiding van medewerkers van Synerkri konden kinderen meedoen aan allerlei sportactiviteiten en spelletjes. Tevens stond er een springkussen waarop ze zich konden uitleven. Bij de QuaWonen-camper stond er voor buurtbewoners een kopje koffie of thee klaar. Tevens was het mogelijk een praatje te maken met één van de aanwezige buurtbeheerders. Gedurende de ochtend kwamen directeur-bestuurder Dennis Gerlof van QuaWonen en wethouder Hugo van der Wal langs om een kijkje te nemen. 

Vakantie
QuaWonen en Synerkri hebben deze zomer de handen ineen geslagen. Dit omdat veel bewoners en families met kinderen dit jaar niet op vakantie gaan vanwege corona. Om die reden is het belangrijk om 'thuisblijvers' leuke activiteiten aan te bieden in de wijken van Krimpen aan den IJssel. Huurders van QuaWonen konden een leuk idee aanbrengen om hun wijk gezelliger, groener of veiliger te maken. Het beste idee ontvangt een cadeaubon van de ijssalon IJs Krimpen.

In augustus worden de activiteiten vervolgd. Op synerkri.nl en de Facebookpagina’s van QuaWonen en Synerkri zijn de data en locaties te vinden.

• Voor kinderen waren er allerlei leuke spelletjes.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden