• Anneliene gooit allerlei schoonmaakmiddelen in haar winkelkarretje.
• Anneliene gooit allerlei schoonmaakmiddelen in haar winkelkarretje. Foto: Floris Bakker

Pasgetrouwd stel shopt een minuut gratis bij Jumbo Arnold de Jongste

Algemeen 2.610 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • William van der Wal en Anneliene Vonk-Noordergraaf traden vrijdag in het huwelijksbootje. Als verrassing mocht het kersverse echtpaar een minuut gratis winkelen bij Jumbo Arnold de Jongste in Krimpen aan den IJssel.

Na de huwelijksvoltrekking op Hoeve Maria in Bergambacht toog het gezelschap 's middags naar het Krimpense winkelcentrum Arcade de Korf om daar bij de supermarkt de 'newlyweds' op te wachten. Die kwamen aanrijden in een oude Ford Mustang Cabrio.

Bier
Eenmaal binnen kregen de twee als verrassing een winkelwagentje waarmee ze - op kosten van de ouders van de bruid - een minuut gratis mochten winkelen. Na de start reden ze elk een andere kant op. Anneliene koos voor de dagelijkse boodschappen terwijl William begon bij het bier. Bij de kassa bleek het stel voor 432,92 euro bij elkaar te hebben geshopt.  

De supermarkt was niet 'zomaar' gekozen. Anneliene werkte jarenlang bij Jumbo Arnold de Jongste en het was ook de plek waar zij William voor het eerst ontmoette. 

William en Anneliene gaan in de toekomst mogelijk vaker hun boodschappen doen bij Jumbo Arnold de Jongste. Het stel heeft namelijk een huis betrokken aan de IJssellaan in Ouderkerk aan den IJssel. 

• William kwam met elf kratten bier bij de kassa.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden