• De studio van RTV Krimpenerwaard.
• De studio van RTV Krimpenerwaard.

Dagelijks andere programma’s bij RTV Krimpenerwaard

Algemeen 433 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Dagelijks zijn er op TV bij RTV Krimpenerwaard andere programma's te bekijken. 

Elke dag begint om 8.00 uur met beelden 'uit de oude doos', gevolgd door een aflevering van Kunstenaars in de Krimpenerwaard. Om 10.00, 16.00, 18.00 en 21.00 uur wordt dit herhaald.

Om 12.00, 20.00 en 23.00 uur worden muziekbeelden uitgezonden. Het betreft opnames die afgelopen jaren gemaakt zijn van zangers, zangeressen, bandjes en orkesten.

Donsuurtje
Iedere dag om 14.00 uur brengt zanger en entertainer Peter Dons het Donsuurtje, waarin hij verzoeken van luisteraars zingt in zijn eigen huiskamer.

Om 15.00 uur is er live de mogelijkheid om te sporten met 'Bewegen in de Krimpenerwaard', vanuit sportschool Poldergym in Bergambacht: een uurtje bewegingsadvies voor ouderen, jongeren en mensen die thuis werken.

Wie RTV Krimpenerwaard volgt op Facebook kan dagelijks vanaf 8.00 uur zien welke beelden uit de oude doos die dag uitgezonden worden.

Radio
Op de radio bij RTV Krimpenerwaard wordt dinsdagavond om 20.00 uur een speciale single uitgezonden. Dit onder de noemer 'Zing corona de wereld uit', waaraan meer dan 100 BN'ers meewerken.

Deze single is mede tot stand gekomen naar aanleiding van de recente actie 'Klap corona de wereld uit'.

De Bergambachtse Legustha Andriessen is één van de initiatiefnemers en zegt: 'Wat begon met één appje liep uit tot een groot en voor Nederland ongekend project. 'Zing corona de wereld uit' wil met dit nummer een collectief en positief gebaar maken naar iedereen in Nederland. Zij die buitenshuis werken. Zij die thuiswerken. Of die thuis zitten. Afwachten. Alleen. Met partner. Met het gezin. Met de hond of met collega's. Het liedje Zon is een ode ter ondersteuning aan elkaar".

De eventuele opbrengsten van het nummer gaan naar goede doelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden