• Ed Boudesteijn en Nico Sluyk.
• Ed Boudesteijn en Nico Sluyk. Foto: Jan Timmer
zakelijk

Sluyk Keukens & Badkamers: 'Van pushen is geen sprake'

Algemeen 909 keer gelezen

LEKKERKERK • Herkent u het? U bent geïnteresseerd in een nieuwe keuken of badkamer en wordt meteen na binnenkomst in een grote keukenzaak onder druk gezet om snel te beslissen en nog dezelfde dag tot koop over te gaan. 'Want alleen vandaag kunt u van grote kortingen profiteren.'

Bij Sluyk Keukens & Badkamers in Lekkerkerk hoeft u niet bang te zijn voor een hijgerige verkoopadviseur en spectaculaire aanbiedingen, die uiteindelijk tegenvallen als u de totaalrekening moet betalen.

Alle tijd
"Onze verkoopadviseur Ed Boudesteijn neemt alle tijd voor elke klant", vertelt Nico Sluyk, eigenaar van Sluyk Keukens & Badkamers. "En van pushen is geen sprake. We zoeken samen met de klant de keuken uit, meten zorgvuldig in en verzorgen de totale montage samen met een vakman met wie we al jaren tot volle tevredenheid samenwerken. En minstens zo belangrijk: we hanteren zeer aantrekkelijke netto-prijzen. Je weet bij Sluyk dus precies waar je aan toe bent!"

Nico Sluyk constateert tot zijn genoegen dat een grote groep mensen graag zaken doet met zijn bedrijf. "Dat heeft met service en betrouwbaarheid te maken én met de kwaliteit van onze Rotpunkt Keukens, een degelijk Duits merk met een gegarandeerd lange levensduur. Rotpunkt Keukens leveren we in alle stijlen, varianten en maatvoeringen én voorzien van de inbouwapparatuur van alle merken van Siemens en Bosch tot en met Atag en Pelgrim. En…. mocht zich na plaatsing alsnog een probleempje voordoen, dan staan we snel voor onze klanten klaar om ze te helpen. Ook dat is Sluyk!"

Sluyk Keukens & Badkamers
Van Markenstraat 16 • Lekkerkerk
T: 0180-661672
E: info@sluyk.nl
I : www.sluyk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 15 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 17 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden