• Commercieel-directeur René Voortmeijer van Van der Vorm Vastgoed en wethouder Anthon Timm.
• Commercieel-directeur René Voortmeijer van Van der Vorm Vastgoed en wethouder Anthon Timm. Foto: Floris Bakker

Eerste paal de grond in voor tweede fase verbouwing De Korf

Algemeen 480 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Wethouder Anthon Timm gaf donderdag het officiële startsein voor de bouw van de tweede fase van winkelcentrum De Korf in Krimpen aan den IJssel.

Timm nam plaats in de cabine van een heistelling, om de eerste van in totaal 120 heipalen te slaan voor het pand van supermarkt Lidl. Naast hem stond commercieel-directeur René Voortmeijer van Van der Vorm Vastgoed, de eigenaar van het winkelcentrum. Die is tevreden met hoe de verbouwing van De Korf tot nu toe verloopt. "De eerste fase is bijna afgerond en veel winkeliers hebben hun nieuwe pand al betrokken. Ik moet hen ook echt een compliment geven, want ze hebben echt hun schouders eronder gezet. De winkels zijn prachtig geworden."

Ook Timm is erg te spreken over de metamorfose die De Korf ondergaat. "Het is een renovatie, maar het lijkt wel nieuwbouw. Echt fantastisch om te zien hoe mooi het er al uitziet. Dit is goed voor de wijk en voor heel Krimpen."

Het pand van Lidl zal eind maart worden opgeleverd. Na de de afbouw van de supermarkt. Waarschijnlijk gaat de supermarkt in mei open voor het winkelend publiek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden