DCV geeft 0-3 voorsprong nog bijna weg tegen De Zwerver

Sportt 275 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Na zeven minuten stond DCV in Kinderdijk reeds met 0-3 voor tegen De Zwerver, maar toch moesten de rood-zwarten daarna diep gaan om drie belangrijke punten mee te nemen. Het werd tenslotte een 2-3 zege voor de mannen van trainer Ronald Klinkenberg.

De overrompelende start met doelpunten van Carlo de Reuver (2) en Max Blankers schrok De Zwerver niet af. De Kinderdijkse formatie kwam voor rust op 1-3.

In de tweede helft kwam De Zwerver dichterbij door een benutte penalty: 2-3. DCV moest daarna met man en macht stand houden en dat lukte. Na een reeks nederlagen pakten de bezoekers weer eens drie broodnodige punten.

In dezelfde 2e klasse D deelde Spirit in Rotterdam de punten met Charlois: 0-0.