• De Weerd Wonen & Slapen beschikt over een uitgebreid assortiment raamdecoratie.
• De Weerd Wonen & Slapen beschikt over een uitgebreid assortiment raamdecoratie. Foto: wijntjesfotografie.nl
zakelijk

Slaap lekker dankzij De Weerd

Algemeen 294 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Mensen die De Weerd Wonen & Slapen in Ouderkerk aan den IJssel voor het eerst bezoeken, zijn zonder uitzondering aangenaam verrast door wat ze er aantreffen: een riante, twee verdiepingen tellende winkel met alles wat je je maar kunt wensen op het gebied van woninginrichting en slaapcomfort.

Over belangstelling hebben ze bij De Weerd niet te klagen, weet Marco Lagerwaard, samen met Wim de Weerd eigenaar van het al ruim een eeuw oude bedrijf. "Onze klanten komen uit de hele Krimpenerwaard en zelfs ver daarbuiten", vertelt hij. "Ze waarderen De Weerd Wonen & Slapen vanwege een combinatie van positieve factoren: ons ruime en complete aanbod, de rustige wijze waarop we mensen benaderen en adviseren, de kwaliteit van onze service én de gratis parkeerfaciliteiten vlak voor onze deur."

Slaapafdeling
Op de begane grond van het winkelpand op het net buiten Ouderkerk gelegen Zijdepark 2 treffen we de woonafdeling, waar je terecht kunt voor vloeren, tapijten, gordijnen, raamdecoraties en woonaccessoires. Een verdieping hoger straalt de slaapafdeling je tegemoet. In een ruime, showroomachtige setting vind je in alle denkbare stijlen en verschillende prijsklassen tal van ledikanten, boxsprings, matrassen, lattenbodems, kasten en accessoires zoals dekbedovertrekken, lakens, kussens en nog veel meer. "Als het om onze ledikanten gaat voeren we de merken Vroomshoop, Van Houdt en FBM", vertelt Marco Lagerwaard. "Dat zijn stuk voor stuk betaalbare kwaliteitslabels waar wij veel vertrouwen in hebben. Verder zijn we dealer van de matrasmerken Pullman en Wellington. Zij bieden een breed scala aan producten van een meer dan uitstekend niveau. Onze klanten mogen uiteraard in onze winkel komen proefliggen om een eerste indruk op te doen. Vervolgens kunnen ze het matras een paar dagen thuis krijgen om het comfort in een meer realistische situatie te ervaren. Het brengen en weer ophalen verzorgen wij."

Vakmensen
De collecties op slaapgebied zijn in vele variaties te koop bij De Weerd Wonen & Slapen. Van trendy tot en met klassiek. Van speels tot landelijk; de slaapspecialist uit Ouderkerk heeft het allemaal beschikbaar. "Desgewenst kunnen we je hele slaapkamer inrichten", spreekt Marco Lagerwaard uit ervaring. "Dat doen we met ons eigen montage- en stofferingsteam, bestaande uit vakmensen die net als wij tevreden zijn als er perfect werk geleverd is. Want laat één ding duidelijk zijn: wij gaan altijd voor kwaliteit! Dat begint al bij de offerte. Die is altijd volkomen helder en geeft nooit onaangename verrassingen achteraf. Eerlijk duurt het langst. Dáár staan wij voor en dat wordt herkend en gewaardeerd door jong en oud(er)."

De Weerd Wonen & Slapen
Zijdepark 2 • Ouderkerk aan den IJssel
T: 0180-681253
E: info@deweerdwoninginrichting.nl
I: www.deweerdwonenenslapen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Ria Boere tekent prestatieafspraken met vertegenwoordigers van woningcorporaties en huurdersverenigingen.
Prestatieafspraken: 'Meer en betere sociale huurwoningen' Nieuws 3 uur geleden
• De onthulling van het herdenkingsbord.
Burgemeester onthult herdenkingsbord oorlogsslachtoffers Schoonhoven Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
(Tijdelijke) opvang 20 statushouders in Hotel De Witte Brug Lekkerkerk Nieuws 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden