• De Shop & Neer Bus.
• De Shop & Neer Bus.

Plus Van Velzen introduceert Shop & Neer Bus

Algemeen 691 keer gelezen

LOPIK/CABAUW • Voor mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn, heeft PLUS Van Velzen, in samenwerking met Cabauw Samen Sterk, een nieuwe service in het leven geroepen: de Shop & Neer Bus.

"Het is voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn vaak lastig om zelfstandig hun boodschappen te doen. Hoewel je bij de PLUS je boodschappen kan bestellen en laten bezorgen, is het natuurlijk veel leuker om het zelf te doen. De Shop & Neer Bus maakt dit mogelijk", licht supermarktondernemer Harold van Velzen toe.

Uitje
Vrijwilligers van Cabauw Samen Sterk rijden met de bus door Cabauw en stoppen in Lopik-dorp om mensen in de gelegenheid te stellen hun boodschappen te doen.

Harold van Velzen: "Onder het genot van een kopje koffie wordt dit al snel een uitje voor iemand die weinig naar buiten kan. Naderhand wordt iedereen weer veilig thuisgebracht. In de bus is plaats voor twee rolstoelen en vier inzittenden."

Andere kernen
Dit initiatief wilt PLUS Van Velzen graag uitbreiden naar de andere Lopikse dorpen. "Daarom een oproep aan potentiële vrijwilligers in de andere kernen om zich aan te melden en deze speciale ophaalservice in het eigen dorp te organiseren en coördineren", aldus Van Velzen.   

Aanmelden voor de service in Cabauw kan via: 06-10067270

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden