• Ouder-kindtoernooi bij TVKL.
• Ouder-kindtoernooi bij TVKL.

TVKL komt met speciale jubileumactie

Sport 615 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK • Tennisvereniging Krimpen aan de Lek (TVKL) bestaat vijftig jaar en viert dat met een feestdag in september en een speciale jubileumactie.

De actieve club wil tennisliefhebbers stimuleren om lid te worden. "Na vijftig jaar is TVKL nog steeds springlevend", weet Krista de Vries, zowel secretaris van de tennisvereniging als lid van de jubileumcommissie. "Nieuwe leden betalen dit jaar maar 50 procent van de contributie en beginners krijgen van ons ook nog eens een racket cadeau."

Kunstgras
De tennisvereniging in Krimpen aan de Lek heeft 180 leden en beschikt over vier kunstgrasbanen, die deze zomer allemaal vervangen worden. "We kiezen daarbij opnieuw voor kunstgras, omdat je hierop het hele jaar kunt spelen. Welk jaargetijde het ook is, de ondergrond is vrijwel altijd geschikt om op te tennissen. De gehele vernieuwing neemt slechts twee weken in beslag."

Ook tennisliefhebbers die geen maatje hebben zijn welkom. Op woensdagochtend en donderdagavond is er een racketochtend/-avond, waarbij de leden wisselen van tegenstander. "Na verloop van tijd leer je dan vanzelf de andere leden kennen", aldus Krista.

Jubileumfeest
Op zaterdag 7 september is het jubileumfeest gepland. De jubileumcommissie is hiervoor druk bezig met de juiste invulling.

"We moeten nog de puntjes op de 'i' zetten, maar het wordt een feestelijk gebeuren", belooft Krista. "Er zullen diverse activiteiten zijn met uiteraard een hapje en drankje."

Meer informatie over TVKL in het algemeen en de jubileumactie in het bijzonder is te lezen op de website (http://www.tvkl.nl) of via Facebook.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden