Afbeelding
Foto: wijntjesfotografie.nl

Eurozwemmen op eerste dag Paasvakantie

Algemeen 952 keer gelezen

STOLWIJK • Vele bezoekers maakten vrijdag van de gelegenheid gebruik om voor een euro Ons Polderbad in te duiken. Vooral de schooljeugd vond een dagje zwemmen een goede besteding van de eerste vrije dag in de Paasvakantie.

Het zwembad in Stolwijk had de afgelopen dagen met een schuin oog richting de (fraaie) weersverwachtingen de 'tam-tam' rond laten gaan met het goede nieuws dat het bad ook Goede Vrijdag(middag) open was. Dat terwijl aanstaande woensdag eigenlijk pas de seizoensopening is.

Op herhaling
"Vier jaar geleden hebben we het eurozwemmen geïntroduceerd. Met succes: er kwamen ruim 600 bezoekers op af. Gezien het mooie weer zijn we op herhaling gegaan. We hebben daarvoor onze social media gebruikt en flyers in het dorp opgehangen", aldus Janine Verkerk van Ons Polderbad.

Vooral de schooljeugd vond een dagje zwemmen een goede besteding van de eerste vrije dag in de Paasvakantie. Er werd dan ook volop gebruik gemaakt van het eurozwemmen, waarbij het water al lekker op temperatuur was.

Auto te water
Woensdag is dus de officiële opening van het nieuwe seizoen. Centraal staat natuurlijk het zwemmen, maar Ons Polderbad organiseert ook aanverwante activiteiten. Zoals het veiligheidsevenement 'auto te water', dat in samenwerking met EHBO-vereniging Stolwijk en stichting Auto te Water op zaterdag 11 mei plaatsvindt.

Wie wil ervaren hoe het is om met zijn of haar voertuig te water te raken kan zich aanmelden. Meer informatie, via onder andere Facebook.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden