Afbeelding

Verdouw Bouwproducten in actie na ernstig ongeluk collega

Algemeen 987 keer gelezen

REGIO • Een jonge werknemer van Verdouw Bouwproducten raakte afgelopen jaar ernstig gewond bij een ongeval in zijn vrije tijd. Dit raakte veel collega's van het bedrijf, met vestigingen in Gouda, Gouderak, Bergambacht en Apeldoorn.

Via de stichting 'Verdouw gaat verder' willen de medewerkers iets doen, meldt Herman Stomphorst: "Dit jaar zetten we ons in voor het Daan Theeuwes Centrum in Woerden, dat jonge mensen helpt die in een vergelijkbare situatie zitten als de collega die het ongeluk overkwam. Het centrum wil jongeren met ernstig hersenletsel weer een toekomst geven."

Om een mooi bedrag voor het Daan Theeuwes Centrum op te halen organiseert Verdouw op zaterdag 14 september helikoptervluchten.

Stomphorst: "Belangstellenden kunnen deze dag à 40 euro een vlucht maken boven Gouda en de Krimpenerwaard. Een mooi uitstapje voor gezinnen, vrienden, familie, bedrijven, noem maar op. Daarnaast zijn er eventueel VIP-tickets te verkrijgen voor langere vluchten en zijn er mogelijkheden voor bedrijven om reclame te maken op de helikopter."

In totaal zijn er 400 instaptickets beschikbaar. 

Zie voor alle informatie: http://www.verdouwgaatverder.nl/helikoptervlucht

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden