Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Het pand van Women Sports Only.
• Het pand van Women Sports Only. (Foto: Jan Timmer)

Women Sports Only in Lekkerkerk sluit de deuren

  •   1508 keer gelezen

LEKKERKERK • Women Sports Only Lekkerkerk heeft op 1 juli de deuren gesloten. Volgens eigenaar Connie van der Putten was het financieel niet langer verantwoord om de vrouwensportschool voort te zetten. Van een faillissement is geen sprake.

"Het doet me enorm pijn, maar het is niet anders", zegt ze over de sluiting en - vooral - het feit dat de leden van Women Sports Only afscheid hebben moeten nemen van hun vertrouwde trainings- en oefenentourage aan de Burgemeester Roosstraat. "Zeker voor de 65-plus groep is dat een klein drama", beseft de onderneemster. "Zij gaan niet zo snel naar een andere plek, schat ik in. Bovendien was Women Sports Only voor hen een sociaal prettige plek waar je ook even gezellig bij kon praten."

Geen cent
Dat Van der Putten besloot om haar sportschool te sluiten heeft alles te maken met de opbrengsten. "We hadden 84 leden", vertelt ze. "En dat is simpelweg te weinig om de zaak te laten renderen. "Geld is echt niet alles in het leven, maar de voorbije twee jaar hield ik geen cent over aan deze sportschool. Dan ga je je op een gegeven moment wél achter je oren krabben. Ik ben nu 53 en moet ook aan later denken. Ik moet zélf voor mijn boterham zorgen, er is niemand die dat voor me doet. Mijn studio in Utrecht loopt gelukkig wél goed. Daar focus ik me nu extra op. En in de tussentijd hoop ik vurig op een geïnteresseerde die Women Sports Only wil overnemen. Als er een toekomst is voor een sportschool in Lekkerkerk, dan zal een gemengd concept - vrouwen én mannen - de meeste kans van slagen hebben, schat ik zo in."

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }