• Miranda van der Wal en Annerieke van Vliet.
• Miranda van der Wal en Annerieke van Vliet. Foto: PR

Haarwerkzorg dichtbij huis met LiVage

Algemeen 784 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Bella Ricci Hair, Skin & More heeft haar activiteiten per 1 mei jongstleden uitgebreid met een haarwerksalon. Een uitkomst voor vrouwen die met tijdelijke of langdurige haaruitval te kampen hebben: LiVage Haarwerken Krimpenerwaard – Rotterdam is de naam.

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. In veel situaties hebben behandelingen tegen kanker tijdelijke haaruitval tot gevolg. "Bij de meeste vrouwen roept dat aspect extra emoties op in een moeilijke fase in hun leven", weet Annerieke van Vliet, eigenaar van het in Krimpen aan den IJssel gevestigde Bella Ricci. "Wij willen hen hun 'beautygevoel' teruggeven met een zorgplan dat leidt tot een haarwerk waarmee je letterlijk en figuurlijk gezien mag worden, een product van natuurlijke schoonheid dat er voor zorgt dat je weer met meer plezier en zelfvertrouwen in de spiegel kijkt."

Opleidingstraject
Om het zorgtraject te mogen uitvoeren hebben Annerieke van Vliet en Miranda van der Wal, Bella Ricci-medewerkster/kapster van het eerste uur, een intensief opleidingstraject gevolgd bij LiVage Haarwerken, een landelijke organisatie die zich bezig houdt met het door heel Nederland verlenen van professionele zorg aan vrouwen met tijdelijke of langdurige haaruitval. "

Annerieke en ik vatten vier jaar geleden het plan op om ons, naast onze al bekende activiteiten van Bella Ricci als onder meer kapsalon en beautysalon, te gaan bezighouden met zorg voor mensen met haaruitval", vertelt Miranda van der Wal. "Bij alles wat we met Bella Ricci deden en doen, is er dat bijzondere contact met de klant, maar dat 'ene stukje' ontbrak: we konden vrouwen bij haaruitval niet helpen en moesten ze doorverwijzen naar haarwerkers buiten onze regio. Dat hiaat hebben we nu ingevuld en dat geeft een goed gevoel. Met LiVage Haarwerken Krimpenerwaard – Rotterdam kunnen we iedereen op een locatie die ambiance, privacy en sfeer uitstraalt, volledig ontzorgen van intake tot en met nazorg en evaluatie. Voor onze haarzorgafdeling hebben we het achterste deel van onze salon beschikbaar, een ruimte die ook toegankelijk is via een aparte ingang aan de Ambachtstraat 41."

Inlevingsvermogen
Om zich aan te mogen sluiten bij LiVage moesten Annerieke van Vliet en Miranda van der Wal aan een fors aantal eisen en voorwaarden voldoen. Eén daarvan is dat LiVage alleen met gediplomeerde kapsters werkt die over minimaal tien jaar ervaring in hun vak beschikken, voldoende levenservaring en een groot inlevingsvermogen hebben en de persoonlijke wensen van de klant vertalen in een haarwerk dat aan alle verwachtingen voldoet. "LiVage Haarwerken Krimpen –Rotterdam zorgt daarnaast voor oplossingen na het verlies van wenkbrauwen en/of wimpers. Ook wordt aandacht besteed aan de verzorging van de hoofdhuid. "Met LiVage bieden we een totaalconcept waarmee we vrouwen écht kunnen helpen", weet Annerieke van Vliet. "We merken nu al dat we daarmee in een behoefte voorzien." 

Wie meer wil weten kan bellen of whatsappen naar: 06-13413625. Mailen kan ook naar: Miranda.van.der.wal@livage.nl of Annerieke.van.vliet@livage.nl.

www.bellaricci.nl/more/haarwerken

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden