• In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit.
• In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Foto: aangeleverd

Feestelijke opening Aldi Krimpen aan den IJssel

Algemeen 1.215 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Aan het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel gaat dinsdagochtend 28 mei om 08.00 uur op feestelijke wijze de geheel nieuwe Aldi-vestiging open.

De eerste 400 klanten die in de winkel komen, krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met daarin een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als accu schroefmachines, dashcams voor in de auto en tegoedbonnen van maximaal 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Sfeer
Filiaalleider Remco de Ronde verwacht dat de nieuwe winkel voor verrassingen gaat zorgen. "We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, is de sfeer in de winkel flink verbeterd. We heten iedereen van harte welkom."

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes met producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Knutselmiddag
Voor kinderen zijn er op de openingsdag ballonnen en kleurplaten. De dag erna, op woensdagmiddag 29 mei, is er speciaal voor kinderen een knutselmiddag in de nieuwe Aldi. Van 12.00 tot 15.00 uur zijn kinderen welkom om te komen knutselen. Aanmelden is niet nodig.

Tijdens de bouw van de Aldi-vestiging is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Verder is zowel de binnen- als de buitenverlichting voorzien van energiezuinige ledlampen. Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden