• Popkoor Schoonhoven tijdens een optreden.
• Popkoor Schoonhoven tijdens een optreden.

Popkoor Schoonhoven klaar voor jubileumconcert

Algemeen 935 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Popkoor Schoonhoven bestaat tien jaar en viert dat op zaterdag 18 mei met een concert en afterparty.

Achter de schermen is het afgelopen jaar hard gewerkt om een mooi concert neer te zetten. Al maanden repeteert het koor, dat uit vijftig mannen en vrouwen bestaat, voor dit speciale optreden. Zaterdag 18 mei is het dan zover. De nummers zitten er goed in, de choreografie is uitgewerkt en de concertkleding ligt klaar.

Trots
Dirigent Robbert van Sterkenburg: "Naast de goede sfeer in het koor zijn we steeds beter gaan zingen. Het jubileumconcert wordt niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook mooi om te zien, want het koor werkt hard aan de regie bij de nummers. Ik ben trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen jaren."

Terwijl veel koren te weinig leden hebben, groeit Popkoor Schoonhoven juist. Ook het aantal mannelijke koorleden is toegenomen. Dat komt het evenwicht in de popsongs ten goede.

Zaterdagavond 18 mei brengt het koor een reeks ballads en popsongs uit het hele repertoire. Een greep uit het aanbod: Listen to the music, Skyfall, Africa en You've got a friend. Het concert is mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors, die het jubilerende popkoor een warm hart toedragen.

Het Bastion wordt zaterdag 18 mei omgetoverd tot een feestzaal waar na afloop van het concert gedanst kan worden op de muziek van de band Cool Live.

Aanvang 20.00 uur, de zaal is eerder open en kaarten kosten 10 euro. Kijk voor meer informatie op: http://www.popkoorschoonhoven.nl

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden