Afbeelding
foto:

Krimpenaar brengt nummer uit ‘tegen de haters’

Algemeen 818 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Een nummer tegen de 'haters'. "Niemand zou zich meer alleen hoeven voelen", zeggen Quinten Rietveldt (14) en Noa Jessie van Galen over hun debuutsingle 'Hallo'.

Beiden leerden elkaar kennen door een concert op hun middelbare school, het Comenius College in Capelle aan den IJssel. Ze raakten aan de praat, waarbij pesten en eenzaamheid onder jongeren aan de orde kwam. Ze kregen het idee om daar een nummer over te maken.

Melchior Rietveldt, de vader van Quinten en van beroep producer, schreef hiervoor de tekst. Het resultaat is 'Hallo': een cover van het duet Shallow uit de film A star is Born. Beiden willen hiermee een vuist maken tegen eenzaamheid en haat.

"Mensen zijn soms zo hard tegen elkaar. In het echte leven, maar ook op internet. We zouden veel meer voor elkaar op moeten komen en elkaar het gevoel moeten geven dat je nooit alleen bent", aldus Quinten en Noa Jessie.

Een passage uit het nummer: 'En toe, zeg elkaar gedag, en hallo: zeg gewoon maar hallo. Hallo, laten we samen zijn'.

Muziek is Quinten met de paplepel ingegoten. Hij deed op jonge leeftijd al ervaring op met optredens en met het zelf produceren van muziek.

Ook nam hij als 9-jarig jongetje het duet 'Al Het Moois' op met Sjoerd Pleijsier, bekend van het televisieprogramma 'Toen was geluk heel Gewoon'.

Noa Jessie heeft naast haar muzikale optredens op school ervaring in het modellenwerk.

Het nummer is te beluisteren via streamingdiensten/downloadportals als Spotify en iTunes.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden