• De heer A. Molenaar (A. Molenaar Civiel BV), de heer P. van Voorden (Van Hattum en Blankevoort BV), wethouder Anthon Timm (gemeente Krimpen aan den IJssel), de heer M. Borreman (Arma Infra BV) en de heer T. de Wit (Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon BV).
• De heer A. Molenaar (A. Molenaar Civiel BV), de heer P. van Voorden (Van Hattum en Blankevoort BV), wethouder Anthon Timm (gemeente Krimpen aan den IJssel), de heer M. Borreman (Arma Infra BV) en de heer T. de Wit (Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon BV). Foto: wijntjesfotografie.nl

Bouwteam samengesteld voor project 'de grote kruising'

Algemeen 602 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Voor de reconstructie van de grote kruising bij Krimpen aan den IJssel is een speciaal bouwteam samengesteld. In het team zitten vertegenwoordigers van de gemeente en verschillende bedrijven die betrokken zijn bij de klus. 

Het gaat om Van Hattum & Blankevoort BV en de combinatie Algeracorridor, bestaande uit Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon BV, Arma Infra BV en A. Molenaar Civiel BV. Alle partijen gaan de komende periode als team aan de slag om de plannen voor de herinrichting van de Algeracorridor verder uit te werken.

De komende maanden worden ter hoogte van het busstation aanpassingen aan de openbare ruimte verricht. Door deze aanpassingen ontstaat er een geschikte route voor het bouwverkeer voor het project. Ook werkt het bouwteam aan plannen om de wisselstrook te kunnen verleggen en ontwerpt het team een extra rijbaan over de bestaande Wethouder Hoogendijktunnel. 

Meer informatie over het project 'de grote kruising' is te vinden op een speciale webpagina: www.degrotekruising.nl.

  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden